tag:blogger.com,1999:blog-2066880275586450220.post1676715687256022391..comments2024-03-09T11:44:16.913+01:00Comments on Marias Salt og Søtt: Rabarbrakake med vanilje og sprø topping(Rhubarb and vanilla cake with a crunchy topping)Mariahttp://www.blogger.com/profile/04887060110954753401noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-2066880275586450220.post-55296838306710427932011-06-27T22:54:33.218+02:002011-06-27T22:54:33.218+02:00Hei igjen Maria - takk for svar. Da vil jeg jaggu...Hei igjen Maria - takk for svar. Da vil jeg jaggu prøve skikkelig vaniljepulver! Kaken ser fryktelig god ut, så den skal prøves ganske så snart. Hilsen fra Ellen:DAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2066880275586450220.post-12210347826623555412011-06-27T12:41:09.966+02:002011-06-27T12:41:09.966+02:00Hei Ellen, vanlig vaniljesukker er strengt tatt me...Hei Ellen, vanlig vaniljesukker er strengt tatt melis med litt vaniljesmak, mens vaniljepulveret er kun ren vaniljestang i pulverform. Så sistnevnte gir en mye mer intens vaniljesmak, bruker du vanlig vaniljesukker ville jeg brukt minst 2-3 ganger så mye.<br />Hilsen Maria :)Mariahttps://www.blogger.com/profile/04887060110954753401noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2066880275586450220.post-8241544493857990812011-06-27T11:13:03.340+02:002011-06-27T11:13:03.340+02:00Hei Maria!
Er det noe forskjell på "vaniljepu...Hei Maria!<br />Er det noe forskjell på "vaniljepulver" fra helsekosten, og vanlig vaniljesukker? Hilsen fra Ellen.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2066880275586450220.post-31953247759311204512011-06-05T18:39:14.958+02:002011-06-05T18:39:14.958+02:00Hei Anne-Margrete, tusen takk for utrolig hyggelig...Hei Anne-Margrete, tusen takk for utrolig hyggelige ord - det er så koselig å høre at noen av oppskriftene blir prøvd, og enda koseligere når jeg får høre at de ble vellykket! :-DMariahttps://www.blogger.com/profile/04887060110954753401noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2066880275586450220.post-63135554639125909272011-06-05T18:37:14.445+02:002011-06-05T18:37:14.445+02:00Denne lagde jeg i forrige helg, og den var fantast...Denne lagde jeg i forrige helg, og den var fantastisk! Har måttet lage den flere ganger bare denne uken, oppskriften var ikke stor nok til å mette alle munnene ;-). Har allerede fått flere bestillinger til i sommer, denne falt i smak hos alle, store som små! En herlige kake, gjennomført god. Kombinasjonen av kakerøren den friske og ikke for syrlige rabarbraen, og den herlige crumble'en på toppen. Denne er blitt fast i min familie vertfall! :DAnne-Margrethenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2066880275586450220.post-19154775978062989472011-05-27T21:57:15.207+02:002011-05-27T21:57:15.207+02:00Hei, håper du prøver den, den er kjempegod!
Mari...Hei, håper du prøver den, den er kjempegod! <br /><br />Maria :)Mariahttps://www.blogger.com/profile/04887060110954753401noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2066880275586450220.post-66028542382211858142011-05-24T09:37:43.070+02:002011-05-24T09:37:43.070+02:00Hei! Denne må jeg forsøke :) Hvis eieren av rabarb...Hei! Denne må jeg forsøke :) Hvis eieren av rabarbraplanten kniper av blomstene som kommer, så unngår man surheten og "tresmaken". Og er man flink å plukke stengler, så kommer det nye etterhvert og de smaker like friskt som de i mai/juni.Lorgen Designhttps://www.blogger.com/profile/14452221837360117228noreply@blogger.com