tag:blogger.com,1999:blog-2066880275586450220.post2795880821962175313..comments2024-03-09T11:44:16.913+01:00Comments on Marias Salt og Søtt: Havrekjeks (Oat biscuits)Mariahttp://www.blogger.com/profile/04887060110954753401noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-2066880275586450220.post-46352676132677526532011-04-20T18:38:19.904+02:002011-04-20T18:38:19.904+02:00RK - så bra at det ble vellykket! Enig at brunost ...RK - så bra at det ble vellykket! Enig at brunost er det beste på disse :-pMariahttps://www.blogger.com/profile/04887060110954753401noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2066880275586450220.post-23393748424755497762011-04-20T16:20:58.148+02:002011-04-20T16:20:58.148+02:00Disse var nydelige!! Namnam med brunost :)Disse var nydelige!! Namnam med brunost :)RKnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2066880275586450220.post-74020939647908504062011-02-16T07:53:55.189+01:002011-02-16T07:53:55.189+01:00Hanne og June - håper dere prøver oppskriften og b...Hanne og June - håper dere prøver oppskriften og blir litt nostalgiske ;)Mariahttps://www.blogger.com/profile/04887060110954753401noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2066880275586450220.post-58092636290979879502011-02-15T21:17:54.998+01:002011-02-15T21:17:54.998+01:00Å sånne husker jeg også fra barndommen. Moren til ...Å sånne husker jeg også fra barndommen. Moren til venninna mi lagde verdens beste, så denne oppskriften skal jeg absolutt prøve!:)<br /><br />klemJunehttps://www.blogger.com/profile/02488304893373026873noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2066880275586450220.post-39439821085193976702011-02-15T19:02:11.492+01:002011-02-15T19:02:11.492+01:00Jeg har også barndomsminner om havrekjeks! Det var...Jeg har også barndomsminner om havrekjeks! Det var min bestemor som bakte slike. Jeg husker at jeg nærmest tok av da disse kom på bordet og selvfølgelig ble de spist med brunost! Siden bestemor bodde langt unna og jeg stort sett så henne kun en gang i året er slike matminner ganske sterke! :) Takk for påminnelsen og oppskriften ;)hannehttps://www.blogger.com/profile/02407351275868092437noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2066880275586450220.post-30877682875266410862011-02-15T13:27:29.094+01:002011-02-15T13:27:29.094+01:00Thanks Anna! I had to check Wikipedia to answer yo...Thanks Anna! I had to check Wikipedia to answer your question; apparently ammonium carbonate was the predecessor to baking soda and baking powder. It's also called Salt of hartshorn, and especially used in Northern European and Scandinavian baking. Can sometimes be substituted with baking powder, but I haven't tried yet...<br /><br />Livmme - moro at det er flere som har barndomsminner om disse!Mariahttps://www.blogger.com/profile/04887060110954753401noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2066880275586450220.post-43878623689097656752011-02-15T12:44:57.124+01:002011-02-15T12:44:57.124+01:00sånne husker jeg at vi bakte når vi var små også o...sånne husker jeg at vi bakte når vi var små også og nå baker jeg de til mine barn :)<br />De er kjempegode!livmmehttps://www.blogger.com/profile/03434054216143116774noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2066880275586450220.post-21755041455158173812011-02-15T11:56:38.967+01:002011-02-15T11:56:38.967+01:00Is ammonium bicarbonate the same as our bicarbonat...Is ammonium bicarbonate the same as our bicarbonate of soda?<br />These look nice and plain, I can see why the kids like them. And way above anything bought in from outside!Anna's kitchen tablehttps://www.blogger.com/profile/05346265448350378923noreply@blogger.com