tag:blogger.com,1999:blog-2066880275586450220.post6569002364046153928..comments2024-03-09T11:44:16.913+01:00Comments on Marias Salt og Søtt: Kvedesyltetøy (Quince jam)Mariahttp://www.blogger.com/profile/04887060110954753401noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-2066880275586450220.post-17511432578796721282014-10-13T14:32:25.379+02:002014-10-13T14:32:25.379+02:00Hei Minnie, jeg bruker lime istedet for sitron, ne...Hei Minnie, jeg bruker lime istedet for sitron, nettopp fordi kveder er ganske syrlige. Når pektinet i kvedene kommer sammen med sukker og syre vil det svelle, og syltetøyet tykner. <br /><br />Maria :)Mariahttps://www.blogger.com/profile/04887060110954753401noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2066880275586450220.post-51746753631806157472014-10-13T00:11:32.941+02:002014-10-13T00:11:32.941+02:00Var så heldig å få kvedeavlingen fra treet i pappa...Var så heldig å få kvedeavlingen fra treet i pappas hage. Men etter å ha skrelt og tatt ut kjernen var det ikke mye igjen. :-) Jeg doblet sukkermengden. Allikevel var det supersyrlig. Tror virkelig de var modne for steinene/frøene var brune. Lurer på hvorfor du bruker lime?- Mulig det vil smake bedre når det er blitt kaldt?minniehttps://www.blogger.com/profile/03478533924781288383noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2066880275586450220.post-60872615280812635192011-03-29T13:25:04.097+02:002011-03-29T13:25:04.097+02:00Anna - thank you!
Hanne - håper du får prøvd det ...Anna - thank you!<br /><br />Hanne - håper du får prøvd det en dag, men nå kan det hende du må vente til høsten før de dukker opp igjen :)<br /><br />Anonym - tusen takk for motiverende ord! :-)Mariahttps://www.blogger.com/profile/04887060110954753401noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2066880275586450220.post-23704383384432948122011-03-29T00:18:10.352+02:002011-03-29T00:18:10.352+02:00Du er sykt dyktig! Stå på, dette er veldig veldig ...Du er sykt dyktig! Stå på, dette er veldig veldig bra saker :) Utrolig proft!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2066880275586450220.post-56673039172509568252011-03-11T19:21:45.336+01:002011-03-11T19:21:45.336+01:00Dette så veldig spennende ut, har aldri smakt kved...Dette så veldig spennende ut, har aldri smakt kvede... Skal være ekstra på vakt i fruktdisken fremover! ;) Ha en fin helg!hannehttps://www.blogger.com/profile/02407351275868092437noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2066880275586450220.post-90501820175248619552011-03-11T11:55:16.543+01:002011-03-11T11:55:16.543+01:00I love quince, but, sadly rarely see any around!
...I love quince, but, sadly rarely see any around!<br />Your jam looks yummy. <br />I'm glad I found your blog Maria, I'm enjoying it!Anna's kitchen tablehttps://www.blogger.com/profile/05346265448350378923noreply@blogger.com