onsdag 14. desember 2011

Urtesalt
(Herb salt)


Julegavetips for folk i farta: kjøp en større mengde havsalt av god kvalitet, bland inn litt tørket timian, tørket rosmarin, litt hvitløkspulver og gjerne noen knuste rosa pepperkorn for å få inn litt fin farge. Ha over på rene glass, sett på et sløyfebånd og en merkelapp slik at mottakeren vet at det er urtesalt de får. Ta-daah!

Tip for stressed-out Christmas gift shoppers: buy a decent amount of good quality sea salt, mix in some dried thyme, dried rosemary, a little garlic powder, and maybe some crushed pink peppercorns to add some colour. Fill into nice, clean jars, tie on a ribbon and a label and then...Ta-daah!





4 kommentarer:

  1. Nok eit godt tips, veldig bra! Kva brukar du dette saltet til?

    SvarSlett
  2. Det er spesielt godt til lam og kylling, synes jeg. Gni inn lammelår med det, eller ha på ovnsbakt kylling... Er bra til hvit fisk også:-)

    SvarSlett
  3. Hei! Så fin blogg du har:) Lurer på om du kan legge ut sånn ca hvor mye du bruker av hvert krydder? Litt greit å ha noe å gå etter:) Ha en fin kveld.

    SvarSlett
  4. Hei! Det tar jeg litt på slump, men antar at jeg bruker ca 1/2 ts av hvert krydder per dl havsalt. Sånn ca ;-)
    Maria

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...