tag:blogger.com,1999:blog-2066880275586450220.post3693968874095631670..comments2024-03-09T11:44:16.913+01:00Comments on Marias Salt og Søtt: Geléhjerter (Jelly Hearts)Mariahttp://www.blogger.com/profile/04887060110954753401noreply@blogger.comBlogger49125tag:blogger.com,1999:blog-2066880275586450220.post-61112626086597665982015-12-03T14:55:52.678+01:002015-12-03T14:55:52.678+01:00Takk for godt tips, Trine Jeanette! :)
-MariaTakk for godt tips, Trine Jeanette! :)<br /><br />-MariaMariahttps://www.blogger.com/profile/04887060110954753401noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2066880275586450220.post-81075722288443294322015-12-03T08:05:09.567+01:002015-12-03T08:05:09.567+01:00La de lufttørke på et bakepapir i et par timer før...La de lufttørke på et bakepapir i et par timer før du pakker de ned da smelter ikke sukkeret, bomma selv på d første gangen ��Trine Jeanettenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2066880275586450220.post-56284078602924592832012-10-14T16:54:24.314+02:002012-10-14T16:54:24.314+02:00Hei, jeg har fått kommentarer fra noen flere som o...Hei, jeg har fått kommentarer fra noen flere som opplevde at sukkeret "smeltet", jeg vet rett og slett ikke hva som kan være grunnen :-( Beklager, hvis jeg finner ut av det skal jeg selvsagt melde fra.Mariahttps://www.blogger.com/profile/04887060110954753401noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2066880275586450220.post-14656342693447859922012-10-12T13:09:32.259+02:002012-10-12T13:09:32.259+02:00Prøvde å lage di, men sukkeret bare smeltet. Nåkre...Prøvde å lage di, men sukkeret bare smeltet. Nåkren råd? Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2066880275586450220.post-29804860042939100712011-12-03T09:59:44.563+01:002011-12-03T09:59:44.563+01:00Hei igjen Sissel, i en lukket cellofan er de luftt...Hei igjen Sissel, i en lukket cellofan er de lufttett, så det skulle gå bra :)Mariahttps://www.blogger.com/profile/04887060110954753401noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2066880275586450220.post-88748503932264419322011-12-01T14:11:41.432+01:002011-12-01T14:11:41.432+01:00Hei!tror du det funker om jeg har hjertene i cello...Hei!tror du det funker om jeg har hjertene i cellofan knytta hardt sammen med tråd og så la det stå kaldt fram til jul?slet også med sukker som smeltet så nå er jeg spent på hvordan de vil se ut når familien pakker de opp til jul:) sisselAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2066880275586450220.post-48718640597734337952011-11-25T15:01:21.984+01:002011-11-25T15:01:21.984+01:00Heisann, disse kan fint oppbevares i et par mnd om...Heisann, disse kan fint oppbevares i et par mnd om de ligger i en luftett boks/pose på et kjølig sted.<br />MariaMariahttps://www.blogger.com/profile/04887060110954753401noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2066880275586450220.post-47182891531541569692011-11-25T14:56:45.644+01:002011-11-25T14:56:45.644+01:00Skal prøve meg på gele hjerter i dag. Det jeg lure...Skal prøve meg på gele hjerter i dag. Det jeg lurer på er hvordan og hvor lenge de kan oppbevares? Tenkte å gi bort i julegaver..Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2066880275586450220.post-27038702342940861702011-11-20T22:39:31.857+01:002011-11-20T22:39:31.857+01:00Heisann, i vanlige Freia gelepakker skal det være ...Heisann, i vanlige Freia gelepakker skal det være ca 4 dl vann. Jeg har ingen erfaring med fun light og gelélaging, så du får prøve deg litt fram..<br />Lykke til :)<br />MariaMariahttps://www.blogger.com/profile/04887060110954753401noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2066880275586450220.post-1649734847388863932011-11-20T22:35:31.701+01:002011-11-20T22:35:31.701+01:00Jeg er på lavkarbo, og lager gele (som dessert) av...Jeg er på lavkarbo, og lager gele (som dessert) av fun light og gelantinpulver. Ca 1 l saftogvan + 2 dl vann/en pakke gelantinpulver blir supergodt. Hvor mye mindre væske vil du tro jeg skal bruke for å få sånne søte godterihjerter??<br /><br />(hvor mye vann skal det _egentlig_ være i sånn freia gele f.eks?)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2066880275586450220.post-25058657214858307022011-11-20T16:10:01.396+01:002011-11-20T16:10:01.396+01:00Hei Lena, og takk for det:)
Jeg hadde disse i en l...Hei Lena, og takk for det:)<br />Jeg hadde disse i en lufttett boks i kjøleskapet i flere uker uten at de smakte dårlig av den grunn, så disse har lang holdbarhet hvis de er pakket inn i plast :)<br />MariaMariahttps://www.blogger.com/profile/04887060110954753401noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2066880275586450220.post-22926151736577642632011-11-20T12:29:00.190+01:002011-11-20T12:29:00.190+01:00Så utrolig fin blogg du har! :) Disse geléhjertene...Så utrolig fin blogg du har! :) Disse geléhjertene likte jeg veldig godt! De må prøves :D<br /><br />Jeg tenkte å gi disse i gave, men vet du hvor lenge de holder seg i en sånn pose?Lenas lavkarbohttp://lenadesign.net/lavkarbonoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2066880275586450220.post-43174000681830682512011-11-20T09:17:06.530+01:002011-11-20T09:17:06.530+01:00Så bra Kine, de ble jo kjempefine!! :)Så bra Kine, de ble jo kjempefine!! :)Mariahttps://www.blogger.com/profile/04887060110954753401noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2066880275586450220.post-82664517032853137122011-11-19T10:47:39.054+01:002011-11-19T10:47:39.054+01:00Jeg prøvde meg på disse i dag, og mine ble helt fi...Jeg prøvde meg på disse i dag, og mine ble helt fine :) <br /><br />Laget et innlegg om det her: http://kinesmobilblogg.blogspot.com/2011/11/hjemmelaget-godteri.html<br /><br />Takk for fin oppskrift ;)Kinehttps://www.blogger.com/profile/08461266863831494681noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2066880275586450220.post-91560306300029596202011-02-22T09:56:35.837+01:002011-02-22T09:56:35.837+01:00Godt at de likevel smakte bra :)
Har egentlig komm...Godt at de likevel smakte bra :)<br />Har egentlig kommet fram til at de er søte nok uten sukkeret også, men de SER jo litt finere ut med, da :)Mariahttps://www.blogger.com/profile/04887060110954753401noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2066880275586450220.post-78215034466360411502011-02-21T22:04:13.505+01:002011-02-21T22:04:13.505+01:00Jeg prøvde å lage disse, men sukkeret smeltet for ...Jeg prøvde å lage disse, men sukkeret smeltet for meg også. Jeg hadde tilsatt ekstra gelatin, nesten dobbelt så mye. Det hjalp ikke. Jeg brukte amerikansk gelé, ikke Freia... Kanskje det har noe å gjøre med det. Jeg lurer på hva de andre som det ikke virket for brukte.<br /><br />Isteden for å gi dem bort på valentinsdagen så lagde jeg hjertene uten sukker, tokk dem med til familiemiddag dagen før, og alle rullet dem i sukkeret selv og spiste med en gang. Det var suksess! Takk for idéen.Lindseyhttps://www.blogger.com/profile/02261992192159042106noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2066880275586450220.post-41393603410205423592011-02-16T17:37:22.303+01:002011-02-16T17:37:22.303+01:00Hei! Gelatinplatene tilsettes geléblandingen, ja, ...Hei! Gelatinplatene tilsettes geléblandingen, ja, etter at de har ligget i kaldt vann for å mykne opp. De røres inn og "smelter" sammen med geléen, før den helles over til avkjøling.<br />Jeg har lurt fælt på hva som gjør at noen opplever at sukkeret smelter på figurene, jeg har selv aldri opplevd det, så jeg prøver å forhøre meg litt rundt for å prøve å finne ut av "mysteriet".. :-/<br /><br />Maria :)Mariahttps://www.blogger.com/profile/04887060110954753401noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2066880275586450220.post-38993573107188321702011-02-16T16:07:36.298+01:002011-02-16T16:07:36.298+01:00Hei!
Super blogg du har! :D kommer til å følge med...Hei!<br />Super blogg du har! :D kommer til å følge med fast etter at så denne oppskriften.. men ett spørsmål.. jeg hadde som flere andre problemer med å få sukkeret til å sitte.. det bare smeltet av.. kan være det hadde noe med gelatinen å gjøre.. jeg gjorde som det stod i oppskriften.. la den i kaldt vann og prøvde å klemme ut noe vann av den etterpå.. skulle gelatinen kanskje vært oppi geleblandingen? slik at platene smeltet sammen med geleen?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2066880275586450220.post-60729344696966231782011-02-15T01:30:02.808+01:002011-02-15T01:30:02.808+01:00Maria, they look adorable in the little package!Maria, they look adorable in the little package!Anna's kitchen tablehttps://www.blogger.com/profile/05346265448350378923noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2066880275586450220.post-34149459736278489602011-02-13T21:46:28.758+01:002011-02-13T21:46:28.758+01:00Hei ElleMelle! Ja jeg skal forske litt på det med ...Hei ElleMelle! Ja jeg skal forske litt på det med at sukkeret smelter for enkelte, lager noen porsjoner til og ser om det skjer for meg også.. Jeg må jo ofre meg litt for vitenskapen ;) (Også blir søtsugen mann + barn så happy ;)<br />Glad for at jenta di likte dem, da :)<br />MariaMariahttps://www.blogger.com/profile/04887060110954753401noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2066880275586450220.post-53894808645973811562011-02-13T21:41:53.722+01:002011-02-13T21:41:53.722+01:00Hei!
Jeg måtte jo prøve ut disse! (som var en kje...Hei! <br />Jeg måtte jo prøve ut disse! (som var en kjempe hitt hos datteren min på snart 2 år.) Men jeg opplevde også at sukkeret smeltet, uten å helt skjønne hvorfor :( Jeg hadde de stående kaldt over natta. <br />Men blir å prøve de flere ganger så krysser fingrene for bedre resultat neste gang!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2066880275586450220.post-44205490582747246362011-02-13T21:32:59.777+01:002011-02-13T21:32:59.777+01:00Hei Line,
jeg smurte ikke selve papiret, men bunne...Hei Line,<br />jeg smurte ikke selve papiret, men bunnen og sidene av selve formen slik at papiret skulle holde seg på plass. Brukte vanlig smør :)Mariahttps://www.blogger.com/profile/04887060110954753401noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2066880275586450220.post-29280154765699910642011-02-13T20:45:05.964+01:002011-02-13T20:45:05.964+01:00HERLIG!
Disse skal jeg prøve ut!!!
Jeg prøvde til ...HERLIG!<br />Disse skal jeg prøve ut!!!<br />Jeg prøvde til jul og lage slike av gele, men jeg hadde ikke i ekstea gelatin, så de smeltet bare i sukkeret;)) <br />Men disse så jo toppers ut, takk for oppskriften;)<br />Men du, hva smører du bakepapiret med??<br /><br />Klem LineAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/00855774707886290679noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2066880275586450220.post-4694448634178807812011-02-13T18:07:05.611+01:002011-02-13T18:07:05.611+01:00Hei! Takk for koselige ord :)
Hvis du ser på komme...Hei! Takk for koselige ord :)<br />Hvis du ser på kommentarene over her så er det ikke bare du som lurer på det med mengden vann.. Men det stemmer, det er virkelig bare 75 ml. Sammen med sukker, gelépulver osv så blir det litt mer væske til slutt, og formen du skal helle det over i skal ikke være stor (ca 15x25 cm). Da blir det et tynt gelélag :)Mariahttps://www.blogger.com/profile/04887060110954753401noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2066880275586450220.post-40542977553661177632011-02-13T15:18:57.372+01:002011-02-13T15:18:57.372+01:00hei.. Kjempe fine oppskrifter du har her.. Mye god...hei.. Kjempe fine oppskrifter du har her.. Mye godt og lage..<br />men lurte på en ting, er det virkelig bare 75ml vann som skal brukes til geleen, eller har jeg misforstått? Syntes det hørtes veldig lite ut..Anonymousnoreply@blogger.com