tag:blogger.com,1999:blog-2066880275586450220.post3832216103893733646..comments2024-03-09T11:44:16.913+01:00Comments on Marias Salt og Søtt: MarshmallowsMariahttp://www.blogger.com/profile/04887060110954753401noreply@blogger.comBlogger24125tag:blogger.com,1999:blog-2066880275586450220.post-70778043943763704712011-11-14T21:24:26.267+01:002011-11-14T21:24:26.267+01:00Ja det er supergode! :)Ja det er supergode! :)Mariahttps://www.blogger.com/profile/04887060110954753401noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2066880275586450220.post-38569963762921311572011-11-14T21:22:25.094+01:002011-11-14T21:22:25.094+01:00De så gode ut! :)
Disse vil jeg også prøve ut :)De så gode ut! :)<br /><br />Disse vil jeg også prøve ut :)stine almehttps://www.blogger.com/profile/15597309008414573711noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2066880275586450220.post-78254591749371596442011-11-09T09:49:43.663+01:002011-11-09T09:49:43.663+01:00Så bra om du kan bruke storfegelatin slik at manne...Så bra om du kan bruke storfegelatin slik at mannen også kan få marshmallows! <br />Jeg har ikke prøvd disse på grillen, de forsvant rett og slett veldig fort her i huset, hehe. Men jeg kan ikke tenke meg noen grunn til at de ikke skulle bli gode på grillen, eventuelt kan du vente til de har stått noen dager, da tørker de litt og minner mer om kjøpe-marshmallows in teksturen. Når de er helt nylagede får de en mykere og "ferskere" tekstur... Nam.<br />Lykke til!<br />MariaMariahttps://www.blogger.com/profile/04887060110954753401noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2066880275586450220.post-62378802004135058462011-11-09T00:04:02.015+01:002011-11-09T00:04:02.015+01:00Flotte greier, dette skal prøves en gang. Har neml...Flotte greier, dette skal prøves en gang. Har nemlig en revmatisk mann som reagerer på vanlige marshmallows - som jo er med svinebasert gelatin (en revmatiker reagerer med stivhet og smerter når de spiser svin). Jeg bruker storfegelatin, så da kan han få marshmallows igjen! :) Blir disse like gode på grillen som de kjøpte?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2066880275586450220.post-90952175072424494112011-04-19T13:43:49.738+02:002011-04-19T13:43:49.738+02:00Jeg tør ikke svare på om man kan bruke andre typer...Jeg tør ikke svare på om man kan bruke andre typer termometer.. Men hvis det går til minst 130 grader, og tåler å bli dyppet i kokende sukker, så kan jeg ikke skjønne at det skulle bli et problem.. :)Mariahttps://www.blogger.com/profile/04887060110954753401noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2066880275586450220.post-290005137214353842011-04-19T12:11:28.744+02:002011-04-19T12:11:28.744+02:00må man bruke et spesielt termometer eller kan man ...må man bruke et spesielt termometer eller kan man bruke uansett, bare det kommer til 130 grader? :)Arild.noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2066880275586450220.post-71557392981405178562011-04-19T10:27:27.701+02:002011-04-19T10:27:27.701+02:00Oi, så utrolig spennende! Jeg har aldri tenkt på a...Oi, så utrolig spennende! Jeg har aldri tenkt på at man kan lage marshmelows selv!Martinehttp://tuneee.blogg.nonoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2066880275586450220.post-24781296170946179102011-04-18T19:25:01.101+02:002011-04-18T19:25:01.101+02:00Hei, jeg har aldri prøvd uten sukkertermometer, me...Hei, jeg har aldri prøvd uten sukkertermometer, men det skal selvsagt gå an hvis man stoler på seg selv... Sirupen skal komme til det såkalte "hard kule" stadiet, altså hvis du drypper litt av sirupen i en glass med kaldt vann, så skal du kunne forme den til en hard ball mellom fingrene etterpå.<br />Det som er så greit med sukkertermometer er at du slipper å grise med dette, og slipper å ende opp med en mislykket porsjon med marshmallows ;)<br /><br />Angående annen søtning enn sukker - siden jeg ikke har prøvd så tør jeg ikke å svare på det, men jeg tror det er vanskelig å lage slik sirup med sukrose, osv. Disse søtningsvariantene har rett og slett ikke de samme egenskapene som vanlig sukker.Mariahttps://www.blogger.com/profile/04887060110954753401noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2066880275586450220.post-16603688097568758452011-04-18T18:38:48.193+02:002011-04-18T18:38:48.193+02:00Hmmm, jeg tenkte også på om det går ann å ha i noe...Hmmm, jeg tenkte også på om det går ann å ha i noen annen søtning enn sukker:) HmmmmAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2066880275586450220.post-25246835886413465852011-04-18T18:37:09.418+02:002011-04-18T18:37:09.418+02:00Må man ha sukkertermometer? Er det ikke en måte å...Må man ha sukkertermometer? Er det ikke en måte å se at det er varmt nok uten det?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2066880275586450220.post-70764829472594222412011-04-18T15:17:39.884+02:002011-04-18T15:17:39.884+02:00Hjertelig takk Magne!!! :-DHjertelig takk Magne!!! :-DMariahttps://www.blogger.com/profile/04887060110954753401noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2066880275586450220.post-86957895284138779472011-04-18T15:11:42.973+02:002011-04-18T15:11:42.973+02:00Hei Maria, Magne fra VG Nett her. Nå ligger innleg...Hei Maria, Magne fra VG Nett her. Nå ligger innlegget ditt som dagens anbefaling på Lesernes VG.Magne D. Antonsenhttps://www.blogger.com/profile/05002182468003687974noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2066880275586450220.post-56139604881143786622011-04-18T15:01:20.405+02:002011-04-18T15:01:20.405+02:00Det vil jeg absolutt anbefale, Veronika! :)Det vil jeg absolutt anbefale, Veronika! :)Mariahttps://www.blogger.com/profile/04887060110954753401noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2066880275586450220.post-17811234470092193552011-04-17T20:51:43.895+02:002011-04-17T20:51:43.895+02:00Takk for oppskrift, må vel bare prøve denne nå sid...Takk for oppskrift, må vel bare prøve denne nå siden jeg har termometer liggende i skapet;)Veronikahttps://www.blogger.com/profile/09901145644658743430noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2066880275586450220.post-1901544080514064882011-04-16T19:38:58.498+02:002011-04-16T19:38:58.498+02:00Takk for det Camilla!
Maria - thank you :) And ye...Takk for det Camilla!<br /><br />Maria - thank you :) And yes, it's well worth buying a sugar thermometer!Mariahttps://www.blogger.com/profile/04887060110954753401noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2066880275586450220.post-31079077289550710422011-04-15T18:49:57.513+02:002011-04-15T18:49:57.513+02:00Wow, those look perfect and definitely better than...Wow, those look perfect and definitely better than shop-bought! I will have to invest in a sugar thermometer and make my own marshmallows :)<br /><br />Maria<br />xMaria♥https://www.blogger.com/profile/13566431390534503316noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2066880275586450220.post-50920034641491834122011-04-15T16:04:07.622+02:002011-04-15T16:04:07.622+02:00De så skikkelig gode ut :) Skal prøve selv en dag!...De så skikkelig gode ut :) Skal prøve selv en dag! Laget hjemmelagede seigmenn her en dag, det var også godt! http://sitronsorbet.blogspot.com/2011/04/hjemmelaget-gelegodteri.htmlCamillahttps://www.blogger.com/profile/01594898251410801495noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2066880275586450220.post-60916310058310096282011-04-15T14:10:10.551+02:002011-04-15T14:10:10.551+02:00Hanne - jeg ser en tydelig tendens her på bloggen ...Hanne - jeg ser en tydelig tendens her på bloggen om når jeg har mest treff... ;) Tydeligvis ikke bare du og jeg som liker søtt ;)<br /><br />Anna - I was intimidated by the sugar thermometer at first, but frankly it's just a thermometer who tells you when your syrup is done! :-D<br /><br />Anita - tusen takk for kjempekoselig kommentar :-DMariahttps://www.blogger.com/profile/04887060110954753401noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2066880275586450220.post-66798616170820759912011-04-15T13:27:42.641+02:002011-04-15T13:27:42.641+02:00Hei.
Første gang jeg legger igjen kommentar! Oppda...Hei.<br />Første gang jeg legger igjen kommentar! Oppdaget bloggen din for noen mnd siden, og leste meg gjennom nesten hele :)<br />Skulle ønske jeg hadde den i bokform, for det er så mange fine oppskrifter her hos deg!<br />Klem AnitaHverdagsmamma´n Anitahttps://www.blogger.com/profile/15012208842241652271noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2066880275586450220.post-74963499326642926472011-04-15T13:02:20.502+02:002011-04-15T13:02:20.502+02:00They look fantastic! But I'm a bit scared of t...They look fantastic! But I'm a bit scared of trying anything that uses a sugar thermometer! Silly, I don't know why. <br />I really should just leap in and try them shouldn't I ? :-))Anna's kitchen tablehttps://www.blogger.com/profile/05346265448350378923noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2066880275586450220.post-41946876265017825782011-04-15T11:51:12.407+02:002011-04-15T11:51:12.407+02:00Jeg er visst ordentlig sukkerglad, skjønner jeg......Jeg er visst ordentlig sukkerglad, skjønner jeg...iler inn til deg så snart jeg ser det er noe søtt på gang ;) Dette skal garantert forsøkes - først til Traktøren! ;)<br />Ha en riktig flott helg ;)hannehttps://www.blogger.com/profile/02407351275868092437noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2066880275586450220.post-84315206054443567122011-04-15T11:42:39.164+02:002011-04-15T11:42:39.164+02:00Hverdagsgleder - jeg kjøpte sukkertermometer på bu...Hverdagsgleder - jeg kjøpte sukkertermometer på butikken Traktøren, det kostet 129 kroner. Skal legge det inn i teksten i tilfelle flere lurer. Tror nok de har det på de fleste kjøkkenutstyrsbutikker :) Og ja, det var veldig enkelt å lage, men ganske klissete ;)<br /><br />Matmonsteret - "nam" er riktig ord ;)Mariahttps://www.blogger.com/profile/04887060110954753401noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2066880275586450220.post-54029658044496034542011-04-15T11:10:57.888+02:002011-04-15T11:10:57.888+02:00Nam! Tusen takk for flott oppskrift :DNam! Tusen takk for flott oppskrift :DMatmonsterethttps://www.blogger.com/profile/04613438414908645727noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2066880275586450220.post-1635208499638403572011-04-15T09:30:43.461+02:002011-04-15T09:30:43.461+02:00Du fikk det til å se veldig enkelt ut :) må nesten...Du fikk det til å se veldig enkelt ut :) må nesten prøves, trenger bare ett sukkertermometer :-/ hvor har du kjøpt det?Hildes hverdagsglederhttps://www.blogger.com/profile/02732015708541657110noreply@blogger.com