Jeg får endel henvendelser fra dere som ønsker seg flere glutenfrie oppskrifter, og her kommer undertegnedes første forsøk på å lage glutenfritt brød. Og om jeg skal være ærlig så kan dette brødet måles på lik linje med hvetebakst - det var virkelig veldig godt! Teksturen blir litt annerledes med de glutenfri meltypene, men jeg synes ikke det var noen ulempe. Denne oppskriften krever endel forskjellige ingredienser, så det kan virke dyrt å gå til innkjøp av så mye, men husk at det du handler inn kan brukes til mange brød. Ettersom glutenfri bakst er nytt for meg så var det veldig gøy å prøve seg fram her, det kommer nok flere varianter etterhvert :)
Some of you have requested more gluten free recipes, and here is my first attempt to make a gluten free bread. This loaf was very, very good, and to be honest just as good as any bread containing wheat. The texture is a little different, though, but I don't think that was a bad thing. This recipe contains quite a few types of flour, it may seem expensive to buy all those bags, but remember that your shopping will give you many breads. Gluten free baking is new to me, and it was fun to experiment, so there will definitely be more posts on other variants later on :) |
Fabulous! Very impressed, gluten free bread is quite a challenge!
SvarSlettJan xx
Thanks Janet ;) You should give this a go, it was easier than I imagined :)
SvarSlett