Shortbread er er britisk klassiker, opprinnelig fra Skottland, sies det. Deigen består hovedsaklig av mel, smør og sukker, og resultatet blir en sprø biscuit som er perfekt til en kopp (eller kanne...) med te. Denne varianten er ikke tradisjonell siden det er en sjokoladevariant, men tilsetting av sjokolade kan jo stort sett bare gjøre noe bedre, ikke omvendt. Shortbread is a British classic, generally associated with (and said to have originated in) Scotland. The dough is mainly made from flour, butter and sugar, and the result is a crumbly textured biscuit which is just perfect with a cuppa. This recipe isn't tradtional because of the chocolate, but the addition of chocolate can only make things better, not the other way around... |
(Oppskriften er en litt justert variant av en jeg fant i The Great British Book of Baking.) (The recipe is a slightly altered version of a recipe from The Great British Book of Baking.) |
Elsker shortbread!
SvarSlettOg som du skriver - tilsetting av sjokolade kan bare gjøre det bedre :)
Ja shortbread er nydelig, smelter i munnen :-)
SvarSlett