Du trenger:
(12 biter)
100 g mørk sjokolade (min. 70% kakaoinnhold), i biter
150 g smør
200 g sukker
3 egg
1 ts vaniljeekstrakt (eller bruk 2 ts vaniljesukker)
en klype salt
115 g hvetemel
14 oreos, grovhakket
En ildfast form på ca 20x20 cm
You'll need:
(12 squares)
100 grams dark chocolate (min. 70% cocoa solids), chopped
150 grams butter
200 grams sugar
3 eggs
1 tsp vanilla extract
pinch salt
115 grams plain flour
14 oreos, roughly chopped
Oven-proof dish or tin, about 20x20 cm
Sett ovnen på 180 C, kle formen med bakepapir.
Smelt smør og sjokolade sammen i en stor bolle, enten i microovnen eller over vannbad.
Rør inn sukker, deretter eggene, vanilje og salt.
Sikt over hvetemelet og rør det inn til alt er blandet.
Ha i oreos og rør forsiktig til bitene er noenlunde distribuert i røra:
Preheat oven to 180 C, line your tin with baking paper.
In a large bowl, melt the butter and chocolate together using the microwave oven, or a bain marie.
Stir in the sugar, followed by the eggs, vanilla and salt.
Sift over the flour, then stir until combined.
Add the chopped oreos and stir gently: |
Thank you so much for this recipe
SvarSlettJessica :)
Hi Jessica, you are very welcome :-)
SvarSlettMaria