mandag 3. september 2012

Sommerpunsj



Jeg tviholder på sommeren litt til.. Det har vært nokså solrike og varme dager her i Vestfold i det siste så vi har kost oss med en fruktig og forfriskende punsj. Lag den som velkomstdrink, apéritif eller bare som et akkompaniment til litt salt snacks. :)

Du trenger:
(ca 1 liter)
1,5 (eller etter smak) dl (mørk) rom
3 dl tranebærjuice
1/2 liter ingefærøl
isbiter
eple i skiver, evt. også tynne skiver fersk ingefær
mynteblader

Bland sammen rom, tranebærjuice og ingefærøl i en mugge. 
Ha i rikelig med isbiter og garnér med skivet eple (og ingefær) og noen mynteblader.
Serveres straks.









2 kommentarer:

  1. Denne så deilig ut! Har ikke så mye peiling på rom, kan lys oxo brukes?

    SvarSlett
  2. Beklager sent svar! Men ja, lys rom kan også brukes, eller vodka for den delen. Men jeg er så glad i mørk rom så derfor bruker jeg det :)
    Maria

    SvarSlett