fredag 19. april 2013

Røkelaks med agurk- og reddiksalat


Nå står helgen for døren igjen og mange av dere har kanskje planlagt noe ekstra godt på helgemenyen...  Dagens innlegg går vel inn under kategorien "smårett", og passer godt som et alternativ til potetgullposen på fredagskvelden, men den kan godt være en substansiell lunch dersom du serverer rikelig med laks og godt brød til.
God helg!


Du trenger:
(mellomrett til ca 3 pers)
3 reddiker
1/2 agurk
2 vårløk
en håndfull korianderblader
1 ss olivenolje
en klype sukker
juice av ca 1/2 lime (eller etter smak)
200 g røkt laks i tynne skiver

Skjær opp reddiker og agurk i tynne skiver, vårløk i tynne ringer. Ha alt over i en bolle før du tilsetter koriander, olivenolje, sukker og limejuice. Bland godt.
Servér agurk/reddik-salaten sammen med røkt laks, og gjerne litt godt brød.
That's it! Jeg sier som Nigella Lawson: "Minimum effort, maximum pleasure".






Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar