Selv om regnet pøser ned der ute så prøver jeg å ha litt sommer innendørs. Tidligere i sommer har jeg laget Gin & Tonic sorbet og Mojito sorbet, og da jeg leste overskriften "Piña Colada ice cream" i Nigellas nyeste bok så var jeg solgt... Nok en drink som blir til frossen dessert, og denne var også en vinner i mine øyne (eller i min gane, kanskje et mer korrekt uttrykk her). Akkurat som de nevnte sorbet'ene så trenger heller ikke dagens isoppskrift noen iskremmaskin; har du en visp og en plastboks med lokk så kan du lage denne :) It's pouring down outside, but summer is still here in my kitchen. Earlier I've made a Gin & Tonic sorbet and a Mojito sorbet, so when I saw the heading "Piña Colada ice cream" in Nigella's latest book I knew I had to try it. Another "drink-turns-frozen-dessert" winner. You don't need an ice cream maker to make this (or any of the above mentioned sorbets); if you have a whisk and an airtight container you're good to go :) |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar