Du trenger:
(2 personer)
en liten skvett olivenolje
1/2 rødløk, hakket
1/2 selleristang, i små biter
1/2 hvitløksfedd, hakket
en stor eller to mindre rødbeter, ca 350 g
3 dl grønnsakskraft (eller bruk kyllingkraft om du vil)
en håndfull røde linser
salt og pepper
2 ss yoghurt naturell
You'll need:
(2 servings)
splash olive oil
1/2 red onion, chopped
1/2 stick celery, chopped
1/2 garlic clove, chopped
one large or two smaller beetroot, about 350 grams
300 ml vegetable stock (or use chicken stock)
handful red lentils
salt and pepper
2 tbsp natural yoghurt
Varm opp litt olivenolje i en kasserolle, ha i løk, selleri og hvitløk og stek dette på middels varme i 5 min.
Skrell og skjær opp rødbeten(e) i store terninger (hvis du vil unngå å få en slags "Lady McBeth look" så ta på deg engangshansker når du gjør dette...). Ha bitene oppi kasserollen og hell over kraften.
In a medium pan, heat the oil and cook the onion, celery and garlic on a medium heat for about 5 minutes. Peel and cut the beetroot into chunks (I recommend disposable gloves for this job!).
Add the beetroot to the pan and pour over the stock. |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar