Vi har høyt forbruk av müsli bars her i huset, kanskje mest fordi vi er ofte ute på tur med ungene, men dette betyr at det kan være fint å variere litt. Siden jeg elsker s'mores av alle typer og fasonger så ble det en slik variant i dag. (For de av dere som ikke er kjent med s'mores - Wikipedia forklarer det slik: "A s'more (sometimes spelled smore) is a traditional nighttime campfire treat popular in the United States and Canada consisting of roasted marshmallow and a layer of chocolate sandwiched between two pieces of graham cracker.") Et skikkelig energi-kick, med andre ord ;) Disse "müsli bar'ene" kan fryses. I make müsli bars on a regular basis, mainly because we often go hiking with the kids, but this means it could be nice to have some variations up my sleeve. And since I love s'mores of all shapes and types, the s'mores müsli bar was next. (For those of you who aren't familiar with the phenomenon, read Wikipedia's definition here.) In other words; a real energy kick ;) These bars can be frozen. |
Sett ovnen i ovnen, 180 C i ca 15 minutter. Bake at 180 C for about 15 minutes. |
Også må jeg bare legge med bilde av mitt nyanskaffede forkle, er det ikke fint!? Det er sydd av flinke Kaspara som har interiørbloggen Kasparas Regnbue, og en tilhørende liten nettbutikk. Jeg ser nå at jeg kanskje fremstår som litt streng på bildet, men jeg kan love at fotografen (mannen) ikke fikk kjevla i hodet etterpå ;) I just have to post a pic of my new waist apron, quite nice or what!? Lovely Kaspara, author of the interior design blog Kasparas Rainbow (and her little webshop) is the creator of my new piece of kitchen clothing. I see now that I may come across as a very strict baker, but I promise that I didn't hit the photographer (hubby) with the rolling pin...;) |
Mmm..disse så utrolig gode ut, også var oppskriften veldig bra forklart,så tror sannelig jeg klarer å lage de også:)
SvarSlettTusen takk for at du deler de fine oppskriftene dine.
Håper du har en fin kveld:)
Klem
Heisan Maria
SvarSlettSå herlig at du tryller fram de mest fristende saker i Kaspara-forklet ditt!
Anne hadde med noen fantastisk gode Musli-stenger til Ingrid. Tro om det var maken oppskrift til den første du gir her. Hun sa det var din oppskrift. Har bestemt meg for å teste disse; de var bare sååååå gode!
Ha en koselig senkveld!
Klem fra Kaspara
Tommensgirl - takk for det, det er så utrolig motiverende å få lese slike ord! :D
SvarSlettKaspara - jeg er kjempefornøyd med forkleet, det vakreste forkleet jeg eier! (og det er ikke få ;)
Vet at Anne bruker å lage de "opprinnelige" müsli bar'ene, de er også veldig gode...
Ha en fortsatt fin uke :)
Mmm, desse ser farleg gode ut! Du er veldig flink til å forklare framgangsmåten, og eg får vatn i munnen av bileta. Har du delt oppskriften på dei opprinnelege müsli bar'ane?
SvarSlettLekkert forkle! Og flott dame inni der også :)
Takk for det, PropEllen! De opprinnelige musli barene har jeg linket til i innledningen. :-)
SvarSlettMaria