Du trenger:
(12-16 små brownies)
175 g smør, mykt/romtemperert
250 g sukker
70 g kakaopulver
3 ss lys sirup
en klype salt
3 egg
70 g hvetemel
ca 20 biter After Eight
Sett ovnen på 180 C.
Visp smør og sukker til det blir lyst og luftig.
Sikt inn kakao, rør inn denne sammen med sirup og salt.
Rør inn eggene, ett om gangen, etterfulgt av hvetemelet som siktes (og deretter røres) inn. Nå er selve røren ferdig.
(forts. under)
You'll need:
(12-16 smallish brownies)
175 g butter, soft
250 g sugar
70 g cocoa powder
3 tbsp golden syrup
pinch salt
3 eggs
70 g plain flour
about 20 After Eight mints
Preheat oven to 180 C.
Put the butter and sugar into a bowl and beat until light and fluffy.
Sift in the cocoa powder, stir it in with the syrup and salt.
Stir in the eggs, one at a time, then sift in the flour and stir again.
(cont. below)
Ha det meste av røren i en bakepapirkledd form, ca 20x30 cm. Trykk forsiktig ned After Eight-bitene slik at de dekker det meste av formen.
Put most of the batter into a lined brownie tin, about 20x30 cm, smooth the surface. Gently press down the After Eight mints to cover most of the surface. |
So delicious! Mint chocolate is my favourite xx
SvarSlettThanks, Nicola! It's a wonderful combination, isn't it :P
SvarSlettDet høres jo bare aldeles genialt ut!
SvarSlett..og de smakte temmelig genialt også ;) :P
SvarSlett