fredag 6. juli 2012

After Eight Brownies

Dette er brownien for den mint-elskende delen av befolkningen! Jeg kan ikke motstå en After Eight-bit (eller ti, hvis det var en mulighet), og heller ikke en After Eight brownie.
God helg alle sammen!


This is the brownie for mint lovers! I can't resist an After Eight Mint (or ten, if that was a possibility), and definitely not an After Eight brownie. 
Have a nice weekend everyone!

Du trenger:
(12-16 små brownies)
175 g smør, mykt/romtemperert
250 g sukker
70 g kakaopulver
3 ss lys sirup
en klype salt
3 egg
70 g hvetemel
ca 20 biter After Eight


Sett ovnen på 180 C.
Visp smør og sukker til det blir lyst og luftig.
Sikt inn kakao, rør inn denne sammen med sirup og salt.
Rør inn eggene, ett om gangen, etterfulgt av hvetemelet som siktes (og deretter røres) inn. Nå er selve røren ferdig.
(forts. under)




You'll need:
(12-16 smallish brownies)
175 g butter, soft
250 g sugar
70 g cocoa powder
3 tbsp golden syrup
pinch salt
3 eggs
70 g plain flour
about 20 After Eight mints


Preheat oven to 180 C.
Put the butter and sugar into a bowl and beat until light and fluffy.
Sift in the cocoa powder, stir it in with the syrup and salt.
Stir in the eggs, one at a time, then sift in the flour and stir again.
(cont. below)




Ha det meste av røren i en bakepapirkledd form, ca 20x30 cm. Trykk forsiktig ned After Eight-bitene slik at de dekker det meste av formen.


Put most of the batter into a lined brownie tin, about 20x30 cm, smooth the surface. Gently press down the After Eight mints to cover most of the surface.

Bruk resten av røren til å dekke dem til.


Use the rest of the batter to cover up the mints.

Stekes i ovnen i 25-30 minutter, prøv å stikk inn en pinne eller tannpirker etter 25 min., den skal være litt klissete når den kommer ut. -Men ikke med rå røre på, da trenger kaken et par minutter til.
La kaken avkjøles i formen i ca en halvtime (eller mer) for du skjærer den i biter.


Bake in the oven for about 25-30 minutes, testing with a cake tester or toothpick after 25 mins. It should come out sticky, but no raw batter. If it does, bake for another 2 minutes and check again.
Leave to cool in the tin for half an hour (or more) before cutting into squares.



Enjoy!





4 kommentarer:

  1. So delicious! Mint chocolate is my favourite xx

    SvarSlett
  2. Thanks, Nicola! It's a wonderful combination, isn't it :P

    SvarSlett
  3. Det høres jo bare aldeles genialt ut!

    SvarSlett
  4. ..og de smakte temmelig genialt også ;) :P

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...