mandag 2. juli 2012

Mangosalsa
(Mango salsa)

Hvis du er på jakt etter nytt, litt friskere tilbehør til grillmaten, eller et alternativ til tomatsalsaen, så er jakten over. Denne mangosalsaen er perfekt til sommerlig grillmat; kylling, svin, rødt kjøtt og til og med fisk. Vi hadde denne til grillede svinekoteletter og man kan trygt si at den bidro til "smaken av sommer" :) Hvis du ikke får tak i mango så kan ananas være et godt alternativ.


If you're looking for fresh accompaniments for the barbecue, and an alternative to tomato salsa, look no further. This mango salsa is perfect for serving with any summer grills; chicken, pork, red meats and even fish. We had this with some grilled pork chops and it really added the tastes of summer :) If you can't get mango, pineapple would work, too.

Du trenger:
1 mango, i små terninger
1/4 rødløk, nokså finhakket
1/2 agurk, i terninger
friske urter, f.eks koriander, basilikum og/eller mynte
limejuice
salt og pepper


Bland sammen alle ingrediensene, krydre med litt salt og pepper og klem over en god skvett limejuice, (ca 1/2 lime).




You'll need:
1 mango, diced
1/4 red onion, quite finely chopped
1/2 cucumber, diced
fresh herbs, such as coriander, basil and/or mint
lime juice
salt and pepper


Mix all the ingredients, season and add a good squeeze of lime juice (about 1/2 a lime).











2 kommentarer:

  1. Kjempegodt ved siden av f.eks stekt/grillet laks!
    Ingeborg

    SvarSlett
  2. Det gjør den nok, Ingeborg! Jeg tror også den ville passet bra til grillet fersk makrell :P
    Et veldig anvendelig tilbehør, med andre ord ;)
    Maria

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...