| Du trenger: Til bunnen:
 175 g smør
 150 g lyst brunt sukker
 2 egg
 125 g hvetemel
 1 ts bakepulver
 50 g kakaopulver/bakekakao
 Til rocky road'en:
 75 g smør
 250 g mørk sjokolade, grovhakket
 3 ss sirup
 75 g mini-marshmallows
 75 g nøtter, f.eks valnøtter eller pecan
 2 kvikk lunch, grovhakket
 
 
 Sett ovnen på 180 C og ha bakepapir i bunnen og sidene av en form ca 20x30 cm.
 Bunnen: ha smøret (175g) i en stor kasserolle og smelt på lav varme. Avkjøl i 5 minutter, deretter rør inn sukker, egg, mel, bakepulver og kakaopulver. Bland godt og hell over i den bakepapirkledde formen, jevn overflaten og sett i ovnen ca 18-20 minutter, eller til den er gjennomstekt. (Sjekk med en tannpirker el.l.) Avkjøl.
 Rocky road'en: smelt smør (75 g), sjokolade og sirup sammen i en kasserolle på lav varme. Avkjøl dette nok nå til at du ikke kjenner at blandingen varmer når du stikker lillefingeren nedi.
 Rør inn marshmallows, nøtter og kvikk lunch-biter.
 Ha rocky road-blandingen over den avkjølte kakebunnen og jevn den utover. Sett til avkjøling, gjerne i kjøleskap. Ta hele kaken ut av formen og skjær i biter, enten i brownie-størrelse eller som små "petit fours".
 
 
 
 
 You'll need:
 For the cake/base:
 175 g butter
 150 g soft light brown sugar
 2 eggs
 125 g plain flour
 1 tsp baking powder
 50 g unsweetened cocoa powder
 
 For the rocky road:
 75 g butter
 250 g dark chocolate, roughly chopped
 3 tbsp golden syrup
 75 grams mini marshmallows
 75 g nuts, such as walnuts or pecans
 2 Kit Kat, roughly chopped
 
 
 Preheat oven to 180 C, line the base and sides of a 20x30 cm baking tin with baking parchment.
 The cake/base: Gently melt the butter (175 g) in a large pan, cool 5 minutes, then stir in the sugar, eggs, flour, baking powder and cocoa powder. Mix well and spoon into the lined tin, level the surface and bake for 18-20 minutes or until cooked through. (Check with a cake tester, tooth pick or so.) Leave to cool.
 The rocky road: gently melt the butter (75g), chocolate and syrup together. This needs to be cooled now, to prevent the marshmallows and Kit Kat pieces from melting. Then stir in the marshmallows, nuts and Kit Kat.
 Spoon on top of the cooled cake and lightly spread to cover it completely. Leave to set in a cool place. Remove from the tin and cut into squares, brownie-sized or petit four-sized.
 | 
Den kaken så helt fantastisk ut!
SvarSlettTakk, Hanne Alice, det er den også ;-)
SvarSlettDisse trenger heller ingen annen kommentar enn "Nam!" Ha en super helg:)
SvarSlettDenn kaken blir helt klart helgens go'bit her i huset, ferdig snakke :)
SvarSlettTenåringen stemte dobbelt hehehe
God Helg!
God helg til deg også, Kitchn Queen :)
SvarSlettLinda - håper dere blir fornøyd med resultatet ;)