| Du trenger:(3-4 porsjoner) olivenolje
 1-2 fedd hvitløk, finhakket
 1 ts malt kummen
 1 ts malt paprikakrydder
 chillipulver etter smak
 400 g hakkede tomater (1 boks)
 2 dl vann
 1 rød paprika, i biter
 ca 400-500 g hvit fisk uten skinn og ben, i munnfullstore biter
 sitronbåter
 
 Varm en liten skvett olivenolje i en kasserolle, ha i hvitløk og kryddere og stek i 1 minutt.
 Tilsett hakkede tomater og vann, kok opp.
 Ha i paprika og fiskebiter, kok på lav varme i 5 minutter eller til fisken er gjennomkokt.
 Smak til med salt og pepper.
 Servér med stronbåter til å klemme over, og evt. litt godt brød.
 
 
 You'll need:(3-4 servings)
 olive oil
 1-2 garlic cloves. finely chopped
 1 tsp ground cumin
 1 tsp paprika
 chillipowder, to taste
 400 gram tin chopped tomatoes
 200 ml water
 1 red pepper, cut into chunks
 about 400-500 grams white fish, no skin or bones, cut into bite-sized pieces
 lemon wedges, to serve
 
 In a pan, heat a splash of olive oil. Add the garlic and spices, fry for 1 minute.
 Add the tomatoes and water, bring to the boil.
 Add peppers and fish, gently simmer for about 5 minutes or until the fish is cooked through.
 Season to taste.
 Serve with lemon wedges, and some bread, if you like.
 | 
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar