Jeg fortsetter å lage mat med britisk fortegn... Innimellom prøver jeg å gjenskape noe av maten jeg laget på Great British Cookery-kurset jeg var på i Oxford, England (les mer om det her, og her), og disse Welsh cakes, som kanskje kan minne litt om scones, er enkle og lage og passer perfekt til en kopp te. Tradisjonelt skal Welsh cakes stekes på en bakesten eller på en flat grillpanne av støpejern, men en vanlig stekepanne går helt fint :) (Oppskriften er basert på den i kursheftet, laget av kursholder Lindy Wildsmith.) Moving on with the British theme... Every now and then I try to recreate some of the food I made at the Great British Cookery Course in Oxford, England (read more about that here, and here), and these Welsh cakes are easy to make and perfect to accompany your afternoon cup of tea. Traditionally these should be cooked on a bakestone, or a cast iron griddle, but a frying pan will do :) (The recipe is adapted from the course booklet, written by our tutor Lindy Wildsmith.) |
Uten sukker... Without sugar... ...og med sukker :) ...and with sugar :) |
Fristende og fin blogg du har! :) Du og Jamie Oliver utforsker engelsk matkunst for tiden! ;) Du på bloggen og han på tv. Takk for inspirasjon! Ha en fin helg!
SvarSlettHeisann, ja jeg og Jamie Oliver, vettu ;) hehe. Jeg ser programmene hans på Vox om britisk mat, synes det er veldig inspirerende. I dag la jeg ut et nytt innlegg derfra :)
SvarSlettGod helg!
Maria