Dette er en litt annerledes bolleoppskrift; den gir luftige og litt søte boller som passer perfekt til helgefrokosten med godt syltetøy eller god ost, men de er også kjempegode i seg selv. Jeg så oppskriften først i den vakre boken Manuelas Hjemmebakst av bakedronningen Manuela, forøvrig en bok jeg anbefaler på det varmeste til dere som er spesielt glad i gjærbakst. Min versjon under er litt forandret pga. mangel på enkelte ingredienser og litt mindre tid en stipulert, men resultatet ble uansett helt nydelig! |
Sett brettet til etterheving, ca 30 minutter eller til de har est seg luftige og fine. I mellomtiden forvarmer du ovnen til 200 C. |
Hvis du vil kan du pensle overflatene med litt melk eller egg og strø på litt havregryn. Bollene stekes i ca 18-20 minutter, avkjøles på rist. |
Disse bollene smaker nydelig med ost og syltetøy, men er også gode uten noe på.. :) |
Enjoy! |
Lekre :)
SvarSlettNydelige
SvarSlettTakk! :)
SvarSlett