Du trenger: 125 g smør 200 g Bixit kjeks 30 g kokosmasse 350 g solbær, renset (jeg brukte fjorårets bær fra fryseren) 175 g sukker 200 g kremost naturell (ikke low-fat!) finrevet skall av 1 lime, juice av halve 200 g crème fraîche (ikke lett-varianten!) Knus kjeksene, dette kan du gjøre ved å legge dem i en ren plastpose og slå på den med en kjevle el.l., eller kjør dem litt i en food processor. Smelt smør og bland dette med de knuste kjeksene og kokosmasse. Press denne blandingen utover i en smurt paiform med løs bunn, jeg brukte en rektangulær form som er ca 12x35 cm (kjøpte den her). Sett formen kaldt. (forts. under) You'll need: 125 g butter 200 g Hobnob biscuits, or similar 30 g desiccated coconut 350 g prepared blackcurrants (I used last year's berries from the freezer) 175 g sugar 200 g full-fat cream cheese finely grated zest from 1 lime, juice from one half 200 grams crème fraîche (NOT the low-fat type!) Crush the biscuits into fine crumbs, you can do this by putting them into a plastic bag and crush with a rolling pin, or whizz briefly in a food processor. Melt the butter and stir in the biscuits crumbs and the desiccated coconut. Press the mixture firmly into the base and up the sides of a loose-bottomed buttered tart tin, I used a rectangular tin 12x35 cm. Chill. (cont. below) |
(Inspirasjon: magasinet "Delicious", June 2012.) (Inspiration: Delicious magazine, June 2012.) |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar