Hvorfor skal jeg lage pitabrød selv når jeg kan kjøpe dem i butikken, tenker du kanskje. Du trenger bare å lage dem én gang så skjønner du hvorfor. De er så langt unna de butikkjøpte at de er ikke engang i samme kategori!
Pitabrød er typisk for mat fra Midt-Østen, men man finner lignende "lomme-brød" både i Middelhavsregionen og på Balkan. Fyll dem med hva du vil; f.eks kylling og tatziki, hummus, bacon og salat, eller kanskje tunfisk og aïoli? Bir sulten bare ved tanken.
Why should I make pitta breads when I can get them in the supermarket?! Well try to make a batch and you'll see what I mean. They are so far from shop bought that they are not even in the same category!
Pita bread is a staple in Middle Eastern food, but you can find similar pocket breads in the Mediterranean and Balkan cuisines as well. You could fill the breads with chicken and tatziki, or hummus, bacon and lettuce, or how about tuna and aïoli? I'm getting hungry just thinking about it. |
Denne så kjempegod ut! Må absolutt prøves:)
SvarSlettFungerer det fint å fryse ned?
Dette så godt ut:-) Har du prøvd å lage pitabrød med litt grovt mel??
SvarSlettSusanne
Disse ble supre! Byttet ut litt av melet med en grøvre variant. God sommer! :)
SvarSlettSolveig
Becca - de kan gjerne fryses ned! Kan raskt tines i brødristeren :)
SvarSlettSusanne - ja jeg bytter ofte ut halvparten av melet med fin sammalt hvete, det funker bra :)
Solveig - det var veldig hyggelig å høre at det ble vellykket! :D God sommer til deg også!