Dronningen av raske hverdagsmiddager er ute med ny bok, og en drøy uke etter lanseringen har jeg prøvd flere av oppskriftene - blant annet denne pastaretten som er full av smak. Det er kanskje ikke så orginalt å digge Nigella Lawson, men det var hun som for 10-12 år siden kick-startet min interesse for mat, så jeg kommer til å forbli lojal der!
Hennes siste bok heter Nigellissima - Instant Italian inspiration, og som tittelen forklarer så er det Italia som står i fokus denne gangen. Hele første kapittel er viet til pasta, og her finnes det mange herlige varianter som ikke tar mer tid å lage enn det tar pastaen å koke. Perfekt til de dagene man kommer skrapsulten hjem fra jobb og ungene har lavt blodsukker og trenger middag på bordet pronto.
(Oppskriften under er noe justert fra boka.) |
torsdag 27. september 2012
Linguine med tunfisk, sitron og ruccola
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Å så artig at du skulle skrive om Nigella akkurat i dag. Jeg satt å surfet på BBC iPlayer i går kveld og kom over første episode av Nigellissima. Hurra! Da lagde hun sjokolade-cheesecake, pommes frites fra Toscana og meatzza. Eggs in purgatory skal jeg lage i morgen kveld!
SvarSlettTakk for oppskriften her, og så lurte jeg på oppskriften på clafoutis - går det an å bruke annen frukt/bær en moreller tror du?
Ha en fin dag videre.
Klem :-)
Hei! Jeg kom også over første episode på nettet og koste meg glugg med å se Nigella i Italia :) Har kjøpt Nutella så tror det blir den ostekaka her i helgen ;-)
SvarSlettAng. clafoutis så kan man bruke de fleste typer frukt og bær, bare de ikke er for "vassne", da blir røra våt og ikke god. Bjørnebær er f.eks helt nydelig i clafoutis.. Mmm