Du trenger:(3-4 porsjoner) olivenolje 1-2 fedd hvitløk, finhakket 1 ts malt kummen 1 ts malt paprikakrydder chillipulver etter smak 400 g hakkede tomater (1 boks) 2 dl vann 1 rød paprika, i biter ca 400-500 g hvit fisk uten skinn og ben, i munnfullstore biter sitronbåter
Varm en liten skvett olivenolje i en kasserolle, ha i hvitløk og kryddere og stek i 1 minutt. Tilsett hakkede tomater og vann, kok opp. Ha i paprika og fiskebiter, kok på lav varme i 5 minutter eller til fisken er gjennomkokt. Smak til med salt og pepper. Servér med stronbåter til å klemme over, og evt. litt godt brød.
You'll need:(3-4 servings) olive oil 1-2 garlic cloves. finely chopped 1 tsp ground cumin 1 tsp paprika chillipowder, to taste 400 gram tin chopped tomatoes 200 ml water 1 red pepper, cut into chunks about 400-500 grams white fish, no skin or bones, cut into bite-sized pieces lemon wedges, to serve
In a pan, heat a splash of olive oil. Add the garlic and spices, fry for 1 minute. Add the tomatoes and water, bring to the boil. Add peppers and fish, gently simmer for about 5 minutes or until the fish is cooked through. Season to taste. Serve with lemon wedges, and some bread, if you like. |
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar