Navnet på disse småkakene skulle bety at de kommer fra Wien, men for meg som er norsk så minner de meg mer om de som blir solgt i mørkeblå blikk-kakebokser under navnet Danish Cookies... Oppskriften fant jeg i Rachel Allens bok "Bake", en bok jeg ofte tar frem når jeg får bake-ånden over meg. Disse kjeksene inneholder melis og maizena, noe som gjør at de simpelten smelter i munnen. Du kan også dyppe den ene enden i litt smeltet sjokolade om du vil. Kjempegode til en kopp te eller kaffe :) These biscuits remind me of the ones sold here under the name of "Danish Cookies"... But this recipe from Vienna comes from Rachel Allen's book "Bake", a book I often use when I'm in a baking mode. These biscuits are made with icing sugar and cornflour to give a wonderful melt-in-the-mouth texture. If you like you can also dip the ends in some melted chocolate. Very nice with a cup of tea or coffee :) |
mandag 9. mai 2011
Viennese biscuits
(Scroll for English)
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Hei Maria :) For en flott blogg du har :) Jeg er innom her både titt og ofte, og gleder meg veldig til å prøve noen av oppskriftene dine :) Linket akkurat til bloggen din på min, så jeg håper jeg får verva noen nye lesere til deg! :)
SvarSlettKlem,
Sandra
Hei, og takk for det Sandra! :-D
SvarSlett