søndag 30. desember 2012

Godt nytt år!


Et aldri så lite romjulsinnlegg herfra :) Jeg har hatt en veldig rolig julefeiring så langt, og selv om den har vært noe preget av sykdom så har vi likevel hatt mye god og verdifull familietid. Like før jul fikk jeg også se en av oppskriftene mine på trykk, nemlig i Coops matkalender for 2013, og jeg synes selvsagt det er veldig stas å være "kalenderpike"! Kalenderen trykkes i 350 000 eksemplarer og kan hentes i alle Coop-butikker. Takk til Matbloggsentralen som arrangerte konkurransen, og takk til Coop som valgte en av mine sommeroppskrifter (Grillet makrell med grapefruktsalat, bildet over) til sin juni-side :)
Det som følger under er en Topp 5-liste fra året som gikk, basert på antall sidevisninger av enkeltinnlegg/oppskrifter. Vi starter på femteplass og beveger oss oppover på lista:

5. plass: Sjokoladerullekake:


4. plass: Alt-i-ett form med laks og grønnsaker:                        


3. plass: Biffgryte fra Newcastle:                                                                        


2. plass: Cola Cupcakes:                                                                                      


1. plass: Engelske påskeboller (Hot cross buns):


Akkurat som i fjor så er jo listen noe preget av VG-linker/Lesernes VG, men det er kanskje naturlig... Uansett er det morsomt å se hvilke innlegg/oppskrifter som har vært mest populære :)

Vil benytte anledningen til å anbefale dere en utrolig smakfull forrett til nyttårsaften; Røkt laks med chèvre og avocado, servert med litt grønn salat og noen dråper søt chillisaus.. mmmm


Tusen takk til dere som har kikket inn hit i året som gikk, håper dere fortsetter å komme "på besøk" i året som kommer!
Ønsker dere alle et riktig godt nytt år, måtte alle deres ønsker for det nye året bli virkelighet :-) 







Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...