søndag 28. desember 2014

Ny og bedre blogg!


Hei alle sammen, håper at dere alle koser dere i romjulen, det gjør i hvert fall jeg! 

Ville bare minne dere på om at Marias Salt og Søtt har flyttet til eget domene, nemlig www.mariassaltogsott.no. Jeg blogger ikke lenger fra Blogspot, men er nå en del av "blogger-avisen" United Bloggers. United Bloggers fungerer omtrent slik, som en "avis" av og med bloggere i alle kategorier. Ikke overraskende hører jeg til Mat & drikke-kategorien, og jeg er veldig glad for å få være med på laget der inne.

Marias Salt & Søtt vil fortsatt komme med både salt og søtt som dere kan lage i eget kjøkken, den eneste forskjellen blir nettadressen og en ny layout. Jeg er veldig fornøyd med den "nye" siden, den er mer oversiktlig og dere kan lett søke opp tidligere oppskrifter hvis dere klikker på forstørrelsesglasset øverst i høyre hjørne.

I går la jeg inn oppskrift på en nydelig vinterdrink, perfekt velkomstdrink på romjulsfesten eller kanskje nyttårsaften? (Se oppskrift på Snowball her.)


Håper dere følger med meg til mitt nye domene, jeg gleder meg til å dele masse deilig mat med dere etterhvert, både salt og søtt!

Ha en fortsatt fin romjul!Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...