mandag 9. juli 2012

Salat av fersken, mozzarella og Parmaskinke
(Peach, mozzarella and Parma ham salad)

Dette er en lekker sommersalat, den passer fint både som tilbehør eller som en rett i seg selv. Den er også et vakkert tilskudd til buffetbordet :)
Jeg har ikke spesifisert noen mengder her, tilpass selv ettersom hvor mange du lager mat til, om salaten er en del av et større måltid, og etter din personlige smak.


A lovely salad for summer, and it works just as well as an accompaniment or as a dish in itself. It's a beautiful addition to a buffet table, too.
I haven't specified any amounts here, adjust to the number of people you are feeding, whether it's part of a spread, and to your taste :)

Du trenger:
fersken
Parmaskinke (eller tilsvarende)
mozzarella
olivenolje
sherryeddik
basilikumblader


Fordel ferskenbiter utover et fat sammen med tynne skiver Parmaskinke, bryt/riv opp biter av mozzarella og legg disse også på fatet. Ringle over litt (bare litt!) dressing som du lager av halvparten sherryeddik og halvparten olivenolje. Servér!




You'll need:
peaches
Parma ham (or similar)
mozzarella cheese
olive oil
sherry vinegar
fresh basil, leaves picked


Scatter peach slices over a platter with slices of Parma ham and torn pieces of mozzarella. Drizzle over a 50/50 mixture (just a little bit!) of sherry vinegar and olive oil before serving.










4 kommentarer:

  1. Beautiful photos!

    // Anne
    lesquatresaisonsblog.blogspot.dk/

    SvarSlett
  2. Thank you very much, Anne :)

    SvarSlett
  3. Ser godt ut ja :) Dette skal jeg teste ut :) Og flotte bilder :)

    Hilsen Nina

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...