Du trenger: (1 person) 1 ss smør 1 hvitløksfedd ca 100 g kantareller, renset og delt i to eller fire salt og svart pepper en liten skvett Marsala eller sherry (valgfritt) 2 ss rømme en kvast bladpersille, hakket 1 skive godt lyst brød (har du bare daggammelt brød så gi gjerne skiva en tur i brødristeren) You'll need: (serves 1) 1 tbsp butter 1 garlic clove about 100 grams chanterelles, cleaned and halved or quartered salt and black pepper splash Marsala or sherry (optional) 2 tbsp sour cream 1 sprig flatleaf parsley, leaves picked and chopped 1 slice good white bread (you could toast it if you prefer) Jeg dro turen ned til byen for å kjøpe dette fantastiske brødet hos With Bakeri & Kaffe, et nyåpnet bakeri her i Tønsberg. Jeg er overlykkelig over å ha fått dette tilskuddet til byen "min"! Dette er et surdeigsbrød bakt på durumhvete, og det er aldeles nydelig: I went to town to get this beautiful loaf of bread at With Bakeri & Kaffe (With Bakery & Coffee), recently opened here in Tønsberg. I'm thrilled to finally have a proper bakery in "my" town! This is a sourdough bread made from durum wheat: |
onsdag 17. august 2011
Kantareller på brød
(Chanterelle open sandwich)
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
En klassiker!
SvarSlettIna - "mushrooms on toast" er en kjempeklassiker! :) Men med siden jeg hadde så ferskt og godt brød var det for galt å lage toast av det syntes jeg.. ;)
SvarSlettHei Maria! Takk for hyggelig omtale og flott bilde av brødet fra oss! Veldig stas at du liker byens nye bakeri :) Kjersti
SvarSlettKjersti - det er jeg som skal takke! Det er så bra at noen har "guts" til å starte et bakeri av den kaliberen! Vi sees snart igjen :)
SvarSlett