tirsdag 29. november 2011

Kokkekurs
(Cookery course)



Jeg befinner meg akkurat nå i bygget du ser på bildet over, Denman College i Oxford, England. Ankom i går kveld og skal delta på kurset Great British Cookery :D Har fått mitt eget rom på "campusen" og skal ha undervisning, demonstrasjoner og matlaging fra morgen til kveld, for meg er jo dette som å komme til paradis! Denman College tilbyr mange forskjellige kurs, og lokalene for oss på matlagingskursene er helt nye og fullt utstyrte med tipp-topp utstyr.


Right now I'm in the building you can see on the above photo, the Denman College in Oxford, England. I arrived here yesterday to participate in a course named Great British Cookery :D I have my own room "on campus" and will be attending demonstrations, cookery sessions and talks all day! Denman College offers a wide range of courses, and the kitchens used for the cookery courses are brand new and fully equipped.



Før jeg kom til Denman hadde jeg en kort stopp i London for å få fly- og togtider til å passe, og da rakk jeg en tur innom The Primrose Bakery i Primrose Hill.. Nydelig bakeri med de herligste søtsaker, jeg har selvsagt begge bakebøkene gründerne har publisert ;)


Before arriving at Denman I had a short stop in London, and luckily I had the time to stop by The Primrose Bakery in Primrose Hill. Lovely bakery with the most tempting sweet treats, of course I already have both books published ;)



Jeg tør påstå at disse jentene har kanskje Londons søteste jobb....


I dare say that these girls may have the sweetest job in London.....



Hard jobb å velge seg noe her, men siden klokken var knapt 10 så ble de en croissant, laget fra scratch på huset, selvsagt.


It was hard work choosing something to go with my coffee, but since it was 10 o'clock I got a freshly made croissant.



YUM



Men så kom jeg hit da, til Denman College i den lille landsbyen Marcham utenfor Oxford. Ble møtt av kjempehyggelige mennesker og alle er utrolig hjelpsomme og inkluderende her.


But finally I made it to Denman College in the little village of Marcham just outside Oxford. The people here are so incredibly nice; helpful and welcoming.



Jeg rakk en liten tur i nabolaget i går ettermiddag, synes "byen" her minner veldig om Greendale hvor Postman Pat bor :-D Så koselig med de gamle steinhusene! Nå er det snart middag her, vi blir servert 3-retters hver kveld og etter en hel dag med matlaging så er det deilig å bli servert... Etter middag er det nok en cooking session, så her sløser man ikke med tiden.


After a short walk around the area yesterday afternoon I had the impression of being in Postman Pat's Greendale :-D 
Dinner is served very soon so I'll be off again, after a whole day of cooking it'll be very nice to be waited on... After dinner another cooking session - we're not waisting our time.



Flere bilder fra oppholdet mitt her kommer, bare jeg får tid til å laste inn bilder og skrive litt...
Ha det bra så lenge!


I'll post more photos later when I get the chance...
Bye for now!















6 kommentarer:

  1. Så fantastisk gøy;)) Gleder meg til å lese mere, jeg skal selv til London om en uke og har Primrose Bakery på lista...gleder meg;)

    SvarSlett
  2. Ååå, så gøy! Kos deg masse! Og så vonar eg du startar opp med kokekurs på heimebane etterpå, det trur eg hadde blitt knallsuksess! Me laga forresten karamellane dine i helga, dei med havsalt, veldig godt! Klem

    SvarSlett
  3. Wilhelmine - du kan vurdere å dra på den i Covent Garden istedet for den i Primrose Hill, sistnevnt ligger litt mer usentralt. Men verdt en ekstra tur med t-banen synes jeg ;)

    Ellen - takk for det ;)

    SvarSlett
  4. Kos deg masse, Maria! Gleder meg til å høre mer! Klem fra Anne

    SvarSlett
  5. Paradis! Det blir sikkert kjempeinspirerende. Selv var jeg nettopp på kokekurs i Istanbul og har levd lenge på den inspirasjonen jeg fikk der!

    SvarSlett
  6. Tove - så spennende med kurs i Istanbul, enig i at det er veldig inspirerende å dra et stykke hjemmefra for å lære mer om matlaging :-)
    Maria

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...