onsdag 16. mai 2012

Brunch!


Så er 17 mai her snart igjen og mange planlegger brunch til den store dagen, med eller uten gjester. Jeg har rotet litt i arkivet og funnet noen forslag til brunch-bordet:

Norway's National Day is celebrated on May 17th, and since it's a bank holiday many people like to serve a nice brunch; with or without guests. I had a look in my archive and found some brunch buffet suggestions:


 Omelett med feta og vårløk:
Feta and spring onion frittata:

Kedgeree med røkelaks (indisk fiskerett med ris): 
Smoked salmon kedgeree:


Sett fram en stabel med Kanelsnurr-pannekaker:
A stack of Cinnamon swirl pancakes:



Hjemmelagede Polarbrød blir garantert populære:
Homemade Polar breads:



Imponér med Stecca, Italienske baguetter etter "No-knead-metoden":
Italian Stecca, using the no-knead method:


En søt, duftende Brioche er heller ikke å forakte:
A sweet Brioche is also a welcome addition:


Eller gjør det enkelt og lag scones, som trenger verken knaing eller hevetid:
Or choose the easy way out; serve scones - no kneading nor proving required:


Et tårn med maislapper egner seg også godt til brunch-bordet:
A stack of corn fritters is perfect for the brunch buffet:



Håper dere fikk noen tips her, så er det bare å ønske at dere alle får en strålende 17. mai-feiring! :)
I hope some of these suggestions look tempting, now we're ready to celebrate that Norway is a free country! :)







1 kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...