Dette er en rask og god middagsrett som kanskje kan gi deg litt helgefølelse midt i uka. Middagen står på bordet 20 minutter etter at du har startet, så det burde være overkommelig for de fleste. Ingrediensblandingen til toppingen er veldig sør-italiensk, og passer kjempegodt til hvit fisk. Jeg fant oppskriften i boka Two Greedy Italians (Carluccio & Contaldo), men jeg har endret den litt. Og for ALL del - med mindre du har tenkt å drikke hvitvin til maten - ikke åpne en flaske hvitvin kun for å ha en spiseskje over fisken! Hvis du ikke skal drikke vinen etterpå, og heller ikke har en åpnet flaske eller en bag-in-box stående, bare overse den ingrediensen - det blir godt uansett. This quick and easy dinner may give you the weekend feeling mid-week... Dinner on the table in 20 minutes means it should be doable mid-week for most families. The mix of ingredients is very southern Italian, and it goes very well with white fish. I found the recipe in the book Two Greedy Italians (Carluccio & Contaldo), but I have altered some of the quantities. And by ALL means - unless you plan to drink white wine with this - don't open a bottle just to add one tablespoon to the fish! If you're not planning to drink wine with the meal or later the same day, and you don't have an opened bottle or bag-in-box hanging around, just ignore this ingredient - it'll taste fab anyway. |
onsdag 31. august 2011
Torsk med topping av oliven og soltørket tomat
(Cod with an olive and sun-dried tomato topping)
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Hjertelig takk for det, Magne!! :-D
SvarSlettHej, vill bara tipsa om en bra receptsajt
SvarSletthttp://www.receptbankenskokbok.se
Kram WJ