Brownies er en udødelig klassiker, og selv om mange mener at de nå er "old news" og på vei ut, så er det vel likevel en grunn til at disse bruningene finnes på omtrent hver eneste café her i landet. Men skulle du likevel ønske å slå til med noe nytt, men i samme gate, så kan jeg anbefale denne varianten på det sterkeste. Det hører med til historien at jeg ikke er spesielt glad i peanøttsmør, det kunne for eksempel ikke falle meg inn å ha det på brødskiva, men jeg tar en av disse foran en vanlig brownie any day. Oppskriften jeg bruker kommer fra Rachel Allens bok "Bake", en skattekiste av en bok for en bakenerd som meg. Brownies are an immortal classic, even though people claim that they're "old news" and on their way out - these brown squares exist in just about every café for a reason. But if you still feel like something else, but something in the "same street", I highly recommend this recipe. I need to include here that I'm not particularly fond of peanut butter (I wouldn't dream of smearing it onto a slice of bread!) but I would take one of these instead of a regular brownie any day. This recipe comes from Rachel Allen's bok "Bake", a dreamy book for a baking nerd like me. |
Ingen bilder eller fotografer i verden vil kunne rettferdiggjøre smaken av disse!! No photo or photographer will ever be able to justify the taste of these!! |
Beautiful! My kind of combo Maria!
SvarSlettThanks Anna! You ought to give these a go! :-P
SvarSlettDisse skal jeg prøve å lage Maria, høres himmelsk ut!
SvarSlettKlem Eva
Hei Eva, takk for det, håper du prøver :)
SvarSlettMaria :)
Hei:)jeg har veldig lyst å prøve denne oppskriften, men hvis jeg vil lage denne kaken i en rund form, hvilken str må jeg lage den i da? hilsen Lisa
SvarSlettHei Lisa, du kan prøve en rund form i str ca 22-24 cm i diameter :)
SvarSlettMaria